اپراتور درب شیشه ای اتوماتیک مدل یونیک مجهز به موتور دانکر آلمان 24 ولت 100 وات با سرعت 3350 (تا گشتاور لازم را برای بسته و باز شدن درب فراهم کند. )است و دارای کنترل باکس هوشمند جهت محاسبه و بررسی وزن هر لنگه , طول بازشو و میزان اصطکاک و سایش و تست شده تا دو میلیون بار تردد بدون نیاز به سرویس نگهداری است.
مرکز کنترل مدلSTWORLD به صورت هوشمند در برابر تغییرات ولتاژ و دستکاری افراد غیر متخصص محافظت می شود و مجهز به باطری پشتیبان با قابلیت تا 400 بار باز و بسته شدن و استبلایزر یا نوسان گیر جهت جلوگیری از انتقال نوسانات برق به سیستم است .
دارای سنسور هوشمند zensafe کهاین چشم درب اتوماتیک به صورت پک دو عددی یک سنسور کوچکتر zen (فقط دارای حسگر حرکت به سمت درب) و سنسور بزرگتر zensafe (دارای قابلیت حسگر حرکت به سمت درب و تشخیص مانع مابین درب)
این محصول از کیفیت ساخت بسیار بالا برخوردار است و ساخت کشور بلژیک است. و همچنین برد دارای سوئیچ های تنظیم جهت گستره دید و حساسیت می باشد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.